Edi_hair_design sallon @edi_hair_design

hair-cut-color-bridal-artist Edi Hair Design.Gjithcka per floket,nuset makeup artist dhe kurset e parukerise.na kontaktoni per takime ne 0692410775

4.5k Followers 773 Following 234 Posts

Loading...
Loading...